Εύκολοι Τρόποι Για Να Χάσετε Τα Κιλά Γρήγορα!

Πολύ λίγοι ΄Ελληνες είναι ικανοποιημένοι με τα τρέχοντα βάρη τους. Υπάρχουν πάρα πολλές καλές γεύσεις, τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και πολύ λίγες ώρες διαθέσιμες για να κάψετε το λίπος.

Μπορεί να γίνει εύκολα, και εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι να το κάνετε.

Θυμηθείτε ότι η απώλεια βάρους είναι καλύτερα αποδεκτή από έναν γιατρό, ειδικά αν υπάρχουν ιατρικές ανησυχίες όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση, η αυξημένη χοληστερόλη, τα καρδιαγγειακά προβλήματα κ.λ.π.

1. Αεροβική προπόνηση. Εάν είστε σε φόρμα και δεν έχετε κρίσιμες ανησυχίες για την υγεία, κάντε μια αερόβια προπόνηση κάθε μέρα της εβδομάδας. Για να κάψετε λίπος, ένα άτομο πρέπει να εργαστεί σε ένα ορισμένο επίπεδο και η καρδιαγγειακή άσκηση είναι η απάντηση.

Μην ασκείτε πίεση στον εαυτό σας με έναν μη ρεαλιστικό στόχο, όπως να χάσετε τα 20 κιλά σε μια εβδομάδα. Αν δεν έχετε υπερβολικό βάρος νερού ή είστε ήδη υπερβολικά υπέρβαροι, δεν θα το πέσετε τόσο γρήγορα.

Η αερόβια άσκηση, όπως τρέξιμο ή ποδηλασία σε εξωτερικούς χώρους, ή σε εσωτερικές μηχανές όπως ο διάδρομος, το βήμα κλιμακοστασίου, το ποδήλατο γραφείου κλπ., Διατηρεί το ρυθμό της καρδιάς σας σε ένα ορισμένο επίπεδο. Τα αθλήματα, όπως το ρακέτ του τένις και το μπάσκετ, αν και αυστηρά, δεν είναι πραγματικά αερόβια, επειδή είναι δραστηριότητες stop-and-start.

Εάν ασκείτε σε πολύ υψηλό επίπεδο, καίτε τη γλυκόζη, αλλά αν ασκείστε στο σωστό επίπεδο, τότε καίτε λίπος. Το ιδανικό εύρος στόχων είναι το 70 με 85 τοις εκατό του μέγιστου καρδιακού σας ρυθμού.

2. Τρώτε ένα μεγάλο, υγιεινό πρωινό και γεύμα και μικρό δείπνο. Το σώμα σας δεν θα προσπαθεί να μεταβολίζει μεγάλες ποσότητες τροφής τη νύχτα, κατά τη διάρκεια του αδρανούς χρόνου του ενώ κοιμάστε. Μπορείτε να καταναλώνετε ενέργεια κατά τη διάρκεια του πρωτεύοντος χρόνου που το παίρνετε μέσα. Κρατήστε το λίπος χαμηλά, αλλά πάρτε το μεγαλύτερο μέρος της ποσότητας το πρωί και το απόγευμα.

3. Εκπαίδευση διαστημάτων. Συνδυάστε τις αερόβιες και αναερόβιες ασκήσεις. Εκτελέστε ένα ή δύο σετ τύπων ασκήσεων δύναμης, μπούκλες, καταλήψεις κ.λπ., στη συνέχεια, ένα λεπτό από το σχοινάκι άλμα ή γρήγορα σπριντ. Ολόκληρος ο σκοπός αυτού του κύκλου είναι να επιτρέψει στο σώμα σας να έχει αρκετό οξυγόνο για να καίει αποτελεσματικά το λίπος αποτελεσματικά.

Μια υψηλή πρόσληψη οξυγόνου είναι απαραίτητη για να μεταβολίσει το σωματικό λίπος και να το κάψει. Αναερόβια ή σωματική άσκηση δεν κάνει πραγματικά πολλά για το σωματικό λίπος, αλλά αν συνδυάσετε τα δύο (αναερόβια και αερόβια) θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Αυτός ο τύπος προπόνησης θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 λεπτά, αλλά όχι περισσότερο από 45 λεπτά, και θα πρέπει να τεντωθεί, να θερμανθεί και να λερωθεί πριν ξεκινήσετε.

Η άσκηση καρδιών στο ποδήλατο γυμναστικής για απώλεια βάρους δεν συνιστάται επειδή το κάθισμα φέρει μέρος του βάρους σας και ένα άτομο υποτίθεται ότι φέρει το δικό του σωματικό βάρος για βέλτιστα αποτελέσματα.

4. Δώστε στον εαυτό σας δύναμη με αρκετό ύπνο. Πάρτε οκτώ ώρες καλό ύπνο κάθε βράδυ. Αν μπορείτε, ξεκουραστείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν κουραστείτε. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυξάνουν την ενέργειά τους με τον καφέ, που είναι διεγερτικό της όρεξης.

Τότε τρώτε περισσότερο. Μπορείτε να κάνετε το σώμα σας να αισθάνεται καλό με τρόπους διαφορετικούς από το φαγητό και ο κατάλληλος ύπνος είναι πολύ σημαντικός. Ένα θετικό συναίσθημα προς τη ζωή είναι άλλο. Εργαστείτε στο να είστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Σας κάνει να αισθάνεστε λιγότερο στερημένοι εάν αφήσετε τα τρόφιμα πάχυνσης.

5. Μην ακολουθήσετε τις διατροφικές συνήθειες: συμβάλλετε στη σωστή διατροφή. Με δίαιτες που επικεντρώνονται σε μια ομάδα τροφίμων σε βάρος άλλου, θα υποστείτε μια ανισορροπία της διατροφής. Ο μεταβολισμός μειώνεται, η λαχτάρα για φαγητό μπορεί να ανεβαίνει και όλα τα πράγματα συνεχίζονται, που σας δίνουν λιγότερους ελέγχους στο φαγητό.

6. Κόψτε τις θερμίδες χωρίς να επιβραδύνετε τον μεταβολισμό σας. Αυξήστε την άσκησή σας λίγο περισσότερο και κάντε μια μικρή προσαρμογή στην πρόσληψη θερμίδων, αλλά όχι μεγάλη, επειδή δεν θέλετε να πετάξετε το μεταβολισμό σας εκτός συγχρονισμού. Μειώστε την πρόσληψη λίπους κατά 10 με 15 τοις εκατό λιγότερα λίπη την ημέρα για να ξεκινήσετε. Γρήγορη άσκηση καίει περισσότερο λίπος.

7. Αποτρέψετε τον εαυτό σας σε στιγμές λαχτάρας. Ο περιορισμός της συμπεριφοράς σας σε τρόφιμα σε στιγμές που είστε πιο πιθανό να φάτε κακά τρόφιμα μπορεί να περιλαμβάνει σωματική δραστηριότητα, αν και αυτό κάνει δουλειά για μερικούς ανθρώπους. Μπορείτε να κάνετε ένα μειωμένο επίπεδο φυσικής δραστηριότητας. Βγείτε από το σπίτι και κάντε μια βόλτα. Ακούω μουσική. Διαβάστε ένα καλό βιβλίο, αλλά κάντε κάτι για να σκεφτείτε από το ανθυγιεινό φαγητό!

8. Πίνετε πολύ νερό. Το νερό σας βοηθά να αισθάνεστε γεμάτος και χρειάζεται για να ξεπλύνετε το σύστημά σας. Αν νομίζετε ότι οι χυμοί φρούτων, καφές ή αναψυκτικά υπολογίζονται ως οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα, δεν το κάνουν. Οι χυμοί φρούτων, αν και είναι ευεργετικοί με άλλους τρόπους, είναι υψηλότεροι σε θερμίδες.

Οκτώ φλιτζάνια καφέ με καφεΐνη είναι ένα κακό υποκατάστατο για το νερό, επειδή θα νιώσετε ανθυγιεινά αποτελέσματα της καφεΐνης. Τα αναψυκτικά είτε περιέχουν ζάχαρη είτε τεχνητά γλυκαντικά. Η ζάχαρη σας δίνει άχρηστες θερμίδες και πάρα πολλά τεχνητά γλυκαντικά προκαλούν πονοκεφάλους. Δεν υπάρχει υποκατάστατο για καλό, καθαρό δροσιστικό νερό!

9. Τρώτε περισσότερες ίνες. Οι γιατροί και οι ειδικοί στον τομέα της υγείας συμβουλεύουν ότι τα σώματά μας είναι βιολογικά σχεδιασμένα για επιβίωση και αναπαραγωγή. Οι μπουμπούκια γεύσης μας δίνουν την πλήρη γεύση του φαγητού, ώστε να θέλουμε να φάμε και να επιβιώσουμε. Συνεπώς, εάν το στομάχι σας βουίζει συνεχώς, το μυαλό σας στέλνει σήματα για φαγητό.

Συμπληρώστε με ίνες χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά όπως καστανό ρύζι, δημητριακά, κέικ ρυζιού, τσιπς σόγιας και άλλα τρόφιμα που θα σας δώσουν αυτή την πλήρη αίσθηση. Διαφορετικά, αγωνίζεστε με το μυαλό σας. Φροντίστε να μετρήσετε πόσες θερμίδες καταναλώνετε όταν πηγαίνετε για περισσότερες ίνες.

10. Ελέγξτε την σχέση του ΔΜΣ και της σεξουαλικής σας ικανότητας. Πρόκειται για μια περίπτωση που οι άνδρες συνήθως δεν λαμβάνουν σοβαρά το πώς μπορεί να σχετίζεται η παχυσαρκία με τα προβλήματα σεξουαλικής φύσεως. Το ένα μπορεί να υποδηλώνει πρόβλημα με το άλλο και τις περισσότερες φορές πηγαίνουν χέρι χέρι και παρασύρουν μάλιστα τον οργανισμό σας σε γενικότερα προβλήματα διαφορετικού τύπου.

Οι δίαιτες αποτοξίνωσης είναι μια δημοφιλής τάση στη βιομηχανία υγείας και ευεξίας. Έχουν γίνει ένας αποτελεσματικός τρόπος για τους ανθρώπους να χάσουν βάρος γρήγορα και εύκολα. Οι δίαιτες αποτοξίνωσης μπορεί να είναι ευεργετικές, αλλά έχουν και τους δικούς τους κινδύνους.

Η δίαιτα αποτοξίνωσης είναι μια δίαιτα που εστιάζει στον καθαρισμό του σώματος από τις τοξίνες τρώγοντας λιγότερο φαγητό ή νηστεύοντας για ένα χρονικό διάστημα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αυτών των δίαιτων, αλλά όλα έχουν τον ίδιο στόχο: να καθαρίσουν το σώμα από τις τοξίνες.

Ο στόχος είναι να μειωθεί η φλεγμονή στο σώμα και να γίνει πιο αποτελεσματικό στην εξάλειψη των άχρηστων προϊόντων, στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και στη μείωση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης καθώς και στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.

Σχολιάστε