Στο Αδυνάτισμα Είναι Όλα Σχετικά Με Τον Υπολογισμό Θερμίδων, Υδατανθράκων Και Άσκησης

Με τα δύο τρίτα του πληθυσμού μας υπέρβαρα (το ένα τρίτο στην κατηγορία των παχύσαρκων), βλέποντας το βάρος μας δεν είναι πλέον κάτι που κάνουμε για να φανεί πιο ελκυστικό ή ίσως να σκεφτόμαστε να το κάνουμε.

Έχει γίνει μια αναγκαία δράση για την πρόληψη ασθενειών και την αύξηση του κόστους υγείας.

Με τις σωματικές δραστηριότητες που περιορίζονται σε σχολεία και αυλές και περισσότερες ευκαιρίες να καθίσουν μπροστά σε τηλεοράσεις, υπολογιστές και αγόρια παιχνιδιών, ακόμη και τα παιδιά μας εντάσσονται στις τάξεις του καθιστικού τρόπου ζωής που προάγει έναν υπέρβαρο πληθυσμό. Οι ασθένειες των ενηλίκων γίνονται όλο και πιο εμφανείς στα παιδιά. Ο διαβήτης ενηλίκων ενηλίκων έχει μετονομαστεί για να φιλοξενήσει όλα τα παιδιά που διαγιγνώσκονται με αυτό, μερικά ήδη από την παιδική ηλικία.

Έτσι, αν έχετε “παραιτηθεί” επειδή η καταμέτρηση και η άσκηση δεν έχει εργαστεί για σας, σκεφτείτε τις παρακάτω πέντε συμβουλές. Ποια από αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν;

1. Ελέγξτε αν έχετε σαμποτάρει τον εαυτό σας με οποιονδήποτε τρόπο.

Πολλοί από εμάς βρίσκουν πολύ μοναδικούς τρόπους να σαμποτάρουν τους εαυτούς μας. Παρόλο που μπορεί να μην σχετίζονται με τα τρόφιμα, μπορούν να παίξουν χάος με το βάρος μας. Η σαμποτάζ συμβαίνει συχνά όταν δεν το γνωρίζουμε. Η συνειδητοποίηση του σαμποτάζ είναι σημαντική, αλλά είναι μόνο το πρώτο βήμα.

Πρέπει επίσης να είμαστε έτοιμοι να περάσουμε από το σαμποτάζ μας. Αν αγνοήσουμε το σαμποτάζ και συνεχίσουμε να προσπαθούμε να χάσουμε βάρος καλά γνωρίζετε την ιστορία.

2. Αποκτήστε τα σωστά θρεπτικά συστατικά.

Δεν πρόκειται μόνο για τη σωστή ποσότητα υδατανθράκων, λιπών ή πρωτεϊνών. Μια σωστή ισορροπία των θρεπτικών συστατικών που περιέχονται σε αυτούς τους υδατάνθρακες, τα λίπη και τις πρωτεΐνες μπορεί να διαδραματίσει ένα ρόλο στο εάν θα χάσετε ή όχι βάρος με ευχαρίστηση και θα το κρατήσετε μακριά ή εάν πρόκειται για μια άλλη δίαιτα που πρέπει να υπομείνετε για να φορέσετε μικρότερο μέγεθος.

Ένας πελάτης μου είπε καλύτερα όταν μου είπε ότι πήγε στο δρόμο της μέχρι την παθολογική παχυσαρκία. Ξεκίνησε σε £ 106 και μετά από χρόνια δίαιτας έφτασε τα £ 255.

3. Χρησιμοποιήστε μια ισορροπημένη προσέγγιση για να χάσετε και να διατηρήσετε το βάρος σας.

Ναι, είναι σημαντικό να προσέχετε τι τρώτε. Ναι, είναι επιτακτική η άσκηση ώστε να μην χάσετε την άπαχη μάζα (μυών, οστών, ιστών οργάνων). Είναι επίσης σημαντικό να εξετάσετε τα επίπεδα άγχους σας και από πού προέρχεται αυτό το στρες. Όλοι πρέπει να φάμε. Όλοι πρέπει να κινηθούμε. Ακόμα και πρέπει να έχουμε κάποιο άγχος.

Αλλά τι είδους φαγητό, άσκηση και άγχος και πόσο πρέπει να έχουμε για καθένα από αυτά είναι σημαντική. Μια καλή ισορροπία του καθενός ξεχωριστά και σε ισορροπία μεταξύ τους έχει μεγάλη σημασία για την επίτευξη και τη διατήρηση των στόχων βάρους μας.

4. Τσεκάρετε τον τρόπο ζωής σας.

“Χάστε 20 λίβρες σε 10 ημέρες!” “Κοιτάξτε υπέροχα στο μπικίνι σας σε μόλις 30 ημέρες!” Έχουμε οδηγήσει να πιστεύουμε ότι η απώλεια βάρους είναι μια γρήγορη λύση και ο καθένας μπορεί να το κάνει. Πήγα στο κολλέγιο με μια βασίλισσα ομορφιάς που μας είπε ότι θα μπορούσε να χάσει £ 5 σε λίγες μέρες όταν είχε μια εμφάνιση να κάνει. Εκείνη την εποχή εντυπωσιάστηκα.

Τώρα ξέρω ότι μπορούμε όλοι να το κάνουμε. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να σταματήσουμε το πόσιμο νερό και να φάμε φαγητό. Το φαγητό στο πεπτικό μας σύστημα ανά πάσα στιγμή και το νερό στο αίμα και τα κύτταρα μας μπορεί εύκολα να ζυγίζει 5 κιλά. Αλλά δεν είναι απώλεια βάρους υποτίθεται για να απαλλαγούμε από το λίπος;

Λοιπόν, η κλίμακα δεν γνωρίζει τη διαφορά. Η επιτυχία στη μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους προέρχεται από την κατανόηση ότι τα επιπλέον κιλά δεν εμφανίστηκαν σε λίγες εβδομάδες ή ακόμα και σε λίγους μήνες. Εάν είμαστε πρόθυμοι να καταστήσουμε την απώλεια βάρους / διαχείριση ένα μακροπρόθεσμο έργο, μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε μια διάρκεια ζωής της επιτυχίας. Κάνοντας μικρές, προοδευτικές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας και έχοντας το κατάλληλο σύστημα υποστήριξης, θέσαμε τους εαυτούς μας για ένα πιο ευτυχισμένο και υγιεινό ταξίδι στους στόχους βάρους.

5. Ξεχάστε να χάσετε βάρος και προσπαθήστε να είστε υγιείς.

Έχετε συναντήσει όλους όσους έχουν περάσει εδώ και δεκαετίες και όλοι πήραν ήταν σποραδική επιτυχία με μακροπρόθεσμη αποτυχία; Στη συνέχεια, όταν τελικά αποφασίσουν να μάθουν να αγαπούν τον εαυτό τους όπως είναι (όλα τα κιλά του εαυτού τους) και να στρέψουν την προσοχή τους στο να γίνουν πιο υγιείς … το βάρος αρχίζει να πέφτει! Καλά το σώμα μας δεν ενδιαφέρεται για το τι μοιάζουμε αλλά μας νοιάζει αν είμαστε υγιείς. Τα σώματά μας αγωνίζονται συνεχώς για ομοιοστασία (κατάσταση ισορροπίας).

Όταν τα σώματά μας είναι ισορροπημένα, είμαστε υγιείς. Όταν κάτι είναι εκτός ισορροπίας, τα όργανα και τα κύτταρά μας θα δουλέψουν σκληρά για να το επαναφέρουν στην ισορροπία (δεν είναι περίεργο που έχουμε κουραστεί).

Όταν σαμποτάρουμε (υπάρχει και πάλι αυτή η λέξη) τα σώματά μας δίνοντάς τους τα θρεπτικά συστατικά και την άσκηση που απαιτούν ή / και τα δικά τους πάρα πολλά ή το λάθος είδος άγχους, μπορούν να καταστραφούν, προκαλώντας απώλεια ενέργειας, αύξηση βάρους ακατάλληλη απώλεια) και / ή ασθένεια.

Σχετικά με τις «παράπλευρες απώλειες»: Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις μάλιστα, που το σωματικό βάρος επηρεάζει άμεσα την σεξουαλική ικανότητα ενός άνδρα και αυτό είναι ένα σημείο που πρέπει να ελέγξετε έγκαιρα.

Έχουμε γράψει ένα πολύ αναλυτικό άρθρο σχετικά με τον δείκτη μάζας σώματος και την σεξουαλική δυσλειτουργία καθώς και το πώς μπορεί να ξεπεραστεί με την χρήση του Titan Gel.

Έτσι, αν θέλετε να δείτε το καλύτερο και να αισθάνεστε ενεργοποιημένοι, μπορεί να θέλετε να αλλάξετε τις σκέψεις σας από την απώλεια βάρους για να κερδίσετε την υγεία. Ακριβώς το γεγονός ότι αλλάζετε τα σκεπτικά σκέψης σας από την απώλεια έως την απόκτηση μπορεί να σας φέρει σε μια πιο θετική ψυχική κατάσταση και θα μπορούσε να είναι το πρώτο βήμα για το προσωπικό σας ταξίδι στους στόχους σας.

Σχολιάστε