Τα Συμπληρώματα Ενέργειας Παρέχουν Ποσά Ενέργειας Για Ζωτικότητα

Το ανθρώπινο σώμα λειτουργεί με την ηλεκτρική ενέργεια που προέρχεται από διάφορα τρόφιμα. Αυτή η ενέργεια απλά ενισχύει τα κύτταρα και βοηθά στη διατήρηση μιας ενέργειας και επαναφορτίζεται όλο το εικοσιτετράωρο.

Συμπληρώματα Ενέργειας

Μετά από μια μακρά, ταραχώδη και κουραστική μέρα, το ανθρώπινο σώμα χρειάζεται επαρκή ενέργεια μέσα από έναν άνετο ύπνο 8 ωρών τη νύχτα. Μερικές φορές, ο ύπνος 8 ωρών δεν σας κάνει να νιώθετε ενεργός και αναζωογονημένος. Επισημαίνει σαφώς την ανάγκη ενίσχυσης των ενεργειακών προσλήψεων που προέρχονται από τα θρεπτικά συστατικά με τη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής.

Έτσι, η τακτική και συνιστώμενη χρήση συμπληρωμάτων ενέργειας (ενεργειακά ποτά, χάπια και δίαιτες σε σκόνη) εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα επαρκών διαιτητικών συμπληρωμάτων για τους ανθρώπους που δεν έχουν ισορροπημένη διατροφή. Η συμπλήρωση ενέργειας είναι απλώς μια προσθήκη περαιτέρω υψηλότερων ποσοτήτων θρεπτικής αξίας σε μια κανονική διατροφή.

Συμπληρώματα Που Παρέχουν Την Περισσότερη Ενέργεια

Η ελάχιστη ή καθόλου ενέργεια που λαμβάνεται από τα κύτταρα προκαλεί κακή παραγωγή ενέργειας. Στη σημερινή σύγχρονη ζωή, οι άνθρωποι πρέπει να ανταποκριθούν στις εμπορικές δεσμεύσεις τους και δυσκολεύονται να αισθάνονται ενεργητικοί εξαιτίας της έλλειψης σωματικών ασκήσεων, καθαρισμού εσωτερικών σωμάτων, υγιεινών βιολογικών τροφίμων και ενεργειακών διεγερτικών καθηκόντων στο καθημερινό τους πρόγραμμα ζωής.

Τέτοιες εξελίξεις υποδεικνύουν μια ορμονική ανισορροπία που τελικά οδηγεί έναν να αισθάνεται κουρασμένος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ενεργειακή αύξηση της διατροφής είναι σε υψηλή ζήτηση για τη σωστή ποσότητα ενέργειας για καθημερινές διατροφικές ανάγκες.

Παρακάτω είναι μερικά από τα κορυφαία συμπληρώματα ενέργειας που χρησιμοποιούνται ευρέως για την ενίσχυση της ψυχικής και σωματικής απόδοσης στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλα μέρη του κόσμου. Αυτά τα συμπληρώματα περιλαμβάνουν: Αλφα λιποϊκό οξύ, αμινοξέα, ξίδι μηλίτη μήλου, μαύρο Cohosh, ασβέστιο, χρώμιο, συνένζυμο Q-10, κρεατίνη, DHEA, λιναρόσπορο, φολικό οξύ, Ginko, γλυκοζαμίνη, μαγνήσιο, μελατονίνη, νιασίνη Ρύζι, Ribose, Αθλητικές πολυβιταμίνες, Βιταμίνη Β12 (Κοβαλαμίνη), Βιταμίνη C, Βιταμίνη D, Βιταμίνη Ε, κλπ.

Θυμηθείτε: Αυτά τα συμπληρώματα θα πρέπει να καταναλώνονται σύμφωνα με τις οδηγίες των επαγγελματιών του τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, προκειμένου να υπάρχει διατροφική υποστήριξη για την καθημερινή ζωτικότητα.

Συνιστώμενες Διατροφικές Απαιτήσεις Για Τους Άνδρες Και Τις Γυναίκες

Γενικά, οι άνθρωποι συμβουλεύονται να δοκιμάσουν μερικά ενεργειακά συμπληρώματα για την καταπολέμηση ενεργειακών συντριβών. Είναι γνωστό ότι τα διαιτητικά συμπληρώματα δεν θεραπεύουν καμία ασθένεια, αλλά χρησιμοποιούνται για να πάρουν βασικές ουσίες. Αν οι άνδρες και οι γυναίκες στερούνται την εξουσία να παραμένουν δραστήριες από το πρωί μέχρι τη νύχτα, τότε το παρακάτω γράφημα των συνιστώμενων αναγκών διατροφής μπορεί να τους βοηθήσει.

  • Ασβέστιο: Για γυναίκες (<50) 1.000mg ημερησίως και (> 50) 1200mg. 800mg ημερησίως για τους άνδρες.
  •  Σίδηρος: Για γυναίκες 18mg την ημέρα. για τους άνδρες 8 mg την ημέρα.
  • Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα: Για γυναίκες 2-4g ημερησίως.
  • Πρωτεΐνες: 47 γραμ. Ημερησίως για τις γυναίκες των £ 130. 60 γραμμάρια ανά ημέρα για έναν άντρα των 165 κιλών.
  • Φυτικές ίνες: 25g ανά ημέρα για γυναίκες (<50) και 21g ημερησίως για γυναίκες (> 50). 38 γραμμάρια ημερησίως για τους άνδρες (<50) και 21 γραμμάρια ημερησίως για τους άνδρες (> 50).

Οι Αμερικανοί αυξάνουν την πρόσληψη συμπληρωμάτων διατροφής. Μια έκθεση σχετικά με την αγορά συμπληρωμάτων ενέργειας από τη Statista, μια δημοφιλή στατιστική πύλη, δείχνει ότι υπάρχει τεράστια αύξηση των πωλήσεων λιανικής πώλησης από 17,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2000 σε 35 δισεκατομμύρια δολάρια το 2016. Νέα προβολή στην ίδια κατηγορία για το τρέχον έτος 2017 είναι 17,2 δισ. δολάρια.

Με λίγα λόγια, ο ύπνος, η άσκηση και η κατανάλωση βιολογικών τροφών μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την ενέργεια. Όμως, τα συμπληρώματα βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα, στην ενίσχυση της απόδοσης και στη διατήρηση της ενεργειακής ισορροπίας στα κύτταρα του σώματος.

Σχολιάστε