Προσδιορίστε Τον Εαυτό Σας Μέσα Από Το Φαγητό Σας

Εμφανίστε τον εαυτό σας σε ένα από τα ακόλουθα σενάρια.

Περνάτε στο νέο σας αυτοκίνητο από τον ωκεανό ή στα βουνά κοντά στο σκίνο ή απλά μια χαλαρή διαδρομή μέσα σε ένα όμορφο δάσος ή στη χώρα. Σταματάτε και μυρίστε τον καθαρό αέρα που ακούτε τους γραφικούς ήχους. Είστε σε ειρήνη.

Χαλαρώνετε στο αίθριο του νέου σας σπιτιού – βλέπετε τα βουνά ή τη λίμνη σε απόσταση.

Οι φίλοι σας τελειώνουν καθώς μπάρετε στη νέα αυλή σας. Όλοι αγαπούν το νέο σπίτι σας. Ή είστε έξω στη λίμνη στο νέο σκάφος σας με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Νιώστε το αεράκι στο πρόσωπό σας – μυρίστε τα φρέσκα αρώματα στον αέρα.

Νιώθω όμορφα

Φανταστείτε τις διακοπές σας – είστε στο κατάστρωμα ενός κρουαζιερόπλοιου – βρίσκεστε στην κορυφή του καταστρώματος κάτω από τα αστέρια. Αισθανθείτε το ζεστό τροπικό αεράκι στο πρόσωπό σας. Η πανσέληνο αντανακλάται από το νερό καθώς κρατάτε αυτό που αγαπάτε στα χέρια σας.

Αναλύουμε τις ζωές που οι περισσότεροι από εμάς έχουν στην πραγματικότητα και τι θα μπορούσαν να είναι οι ζωές μας και το ρόλο που παίζουν!

Το ερώτημα είναι ποιος θα ήθελε μόνο ελάχιστη υγεία (ή χειρότερα) όταν θα μπορούσε να έχει τη μέγιστη υγεία!

  • Η μέγιστη υγεία είναι σαν να αισθάνεσαι όταν ρωτάς ότι κάποιος ειδικός για μια ημερομηνία για πρώτη φορά και λένε ναι!
  • Η ελάχιστη υγεία είναι όταν ρωτάς ότι κάποιος κάποιος έξω έξω και σας λένε, αυτό είναι το βράδυ του Σαββάτου όταν πρέπει να κάνουν τα ρούχα και να πλένουν τα μαλλιά τους!
  • Εικόνα μέγιστη υγεία ως κρουαζιέρα δίπλα στον ωκεανό σε ένα αθλητικό αυτοκίνητο μετατρέψιμο με τον εραστή σας δίπλα σας.
  • Εικόνα ελάχιστη υγεία ως κολλήσει στην κυκλοφορία στο 10-year-old σταθμό σας βαγόνι με το κλιματιστικό σπασμένα.

Η μέγιστη υγεία είναι σαν να βρίσκεστε σε ένα μήνα του μέλιτος στη δική σας ιδιωτική παραλία στη Χαβάη.

Τρέξιμο κάτω από την παραλία τη νύχτα με αυτό που αγαπάτε με τον ζεστό τροπικό άνεμο στα μαλλιά σας. Το τεράστιο φεγγάρι που λάμπει στους φοίνικες και στον γαλήνιο κόλπο.

Η ελάχιστη υγεία είναι κολλημένη με υπερωρίες σε ένα μη κλιματιζόμενο γραφείο με τεράστιο σωρό γραφικής ύλης που στοιβάζεται στο γραφείο σας. Σε βόλτες το αφεντικό σας – το ένα με όλη την προσωπικότητα ενός geek με BO. Δεν μπορεί να σταθεί στο σπίτι της καταχρηστικής συζύγου του, οπότε εργάζεται 14 ώρες την ημέρα και δίνει βρώμικο βλέμμα στους υπαλλήλους του όταν φεύγουν μπροστά του. Το αφεντικό σας αρχίζει να φωνάζει για κάποια ηλίθια ημιτελή έκθεση.

Η ελάχιστη υγεία είναι σαν το paycheck στο paycheck – απλά να περάσετε, έχοντας μόλις λίγα χρήματα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς κάθε μήνα. Η ελάχιστη υγεία είναι σαν το Darling έχουμε λίγα επιπλέον αυτό το μήνα – θα θέλατε να βγείτε έξω για να φάτε στο McDonalds και να πάρετε ένα Big Mac; Η μέγιστη υγεία ταξιδεύει σε ένα κρουαζιερόπλοιο στην Καραϊβική με αυτό που αγαπάτε, ενώ κάθε βράδυ τρώτε φαγητό!

Σίγουρα οι παραπάνω ελάχιστες καταστάσεις υγείας δεν πρόκειται να σας σκοτώσουν (ή τουλάχιστον όχι αμέσως), αλλά είναι αυτός ο τρόπος που θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας; Θέλεις πραγματικά να ξύνεις μόνο όταν υπάρχει μια επιλογή; Ας εξετάσουμε τη δήλωση … δεν πρόκειται να σας σκοτώσουν ή τουλάχιστον όχι αμέσως.

Η ελάχιστη υγεία είναι απλώς η τρέχουσα απουσία πραγματικής ασθένειας ή ασθένειας. Συχνά οι άνθρωποι με την ελάχιστη υγεία είναι συχνά πολύ κουρασμένοι ή υποτονικοί για να κάνουν τα πράγματα, είναι υπέρβαροι κ.λπ. Δεν αισθάνονται πραγματικά κακοί αλλά σίγουρα δεν αισθάνονται καταπληκτικοί. Και τι γίνεται με τη δήλωσή μας, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι τα παραπάνω ελάχιστα σενάρια υγείας οδηγούν σε πρόωρο και ακόμη και αργό θάνατο!

Στην πραγματικότητα, η στάση της ελάχιστης υγείας είναι σαν πάρα πολλές άλλες συμπεριφορές που έχουμε. Είμαστε πάντα πολύ πρόθυμοι να πουλήσουμε τον εαυτό μας σύντομα. Είμαστε πολύ πρόθυμοι να λύσουμε το δεύτερο καλύτερο, ακόμη και όταν δεν χρειάζεται. Πολύ συχνά αυτή η στάση μπορεί να περάσει στις δουλειές και τις σχέσεις μας. Αυτό κατά τη διάρκεια μιας ζωής μας μπορεί να μας προκαλέσει μεγάλη δυστυχία και να μας κοστίσει πολλά χρήματα.

Αλλά το πραγματικό ζήτημα εδώ είναι η ελάχιστη και η μέγιστη υγεία και τι κάνουμε για να επιδιώξουμε τη μέγιστη δυνατή υγεία;

Για παράδειγμα, παίρνετε υψηλής ποιότητας συμπληρώματα διατροφής ή εξαρτάτε από τα γρήγορα και τα επεξεργασμένα τρόφιμα για να πάρετε όλες τις θρεπτικές ουσίες σας; Θα ήθελα να σας ενθαρρύνω να λαμβάνετε υψηλής ποιότητας βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής με ένζυμα, αντιοξειδωτικά και διαιτητικές ίνες μαζί με την άσκηση και τη διαχείριση του βάρους σε καθημερινή βάση για να προσπαθήσουμε για μέγιστη υγεία.

Σχολιάστε