Παγκοσμίως Γνωστά Διατροφικά Προγράμματα Που Μπορούν Να Βοηθήσουν

Για το άτομο που θέλει να ρίξει λίγα κιλά (ή ακόμα και πολλά κιλά), υπάρχουν πολλές επιλογές προγραμμάτων διατροφής.

Προγράμματα Που Μπορούν Να Βοηθήσουν

Για να επιλέξετε το καλύτερο για τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας, θα πρέπει να εξετάσετε τα χαρακτηριστικά κάθε σχεδίου διατροφής. Μια λίστα με λίγες είναι κάτω.

L. Α. Weight Loss

H L. Α. Weight Loss βασίζεται σε ένα μοναδικό συνδυασμό τακτικών τροφών που αγοράζετε στο τοπικό μαγαζί ή σε εστιατόριο. Κάθε πρόγραμμα διατροφής είναι εξατομικευμένο και περιλαμβάνει συμβουλές “one-on-one”.

Weight Watchers

Το Weight Watchers περιλαμβάνει την κατανάλωση τακτικών τροφών που αγοράζετε στο τοπικό σας κατάστημα παντοπωλείων ή σε ένα εστιατόριο. Ωστόσο, δεν υπάρχει προκαθορισμένος συνδυασμός τροφής για κάθε ημέρα. Στα τρόφιμα αποδίδονται “σημεία”. Εφ ‘όσον δεν υπερβαίνετε τα σημεία σας κάθε μέρα, μπορείτε να φάτε ό, τι θέλετε. Φυσικά θα θέλετε να διαφοροποιήσετε τα τρόφιμά σας ώστε να συμπεριλάβετε όλες τις ομάδες τροφίμων στην καθημερινή διατροφή σας. Οι συναντήσεις ομάδων ή η παρακολούθηση διαδικτύου είναι διαθέσιμες.

Jenny Craig

Η Jenny Craig περιλαμβάνει τρόφιμα που είναι ήδη προετοιμασμένα και προσυσκευασμένα για εσάς. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και κάνει πολύ εύκολη την επιλογή του φαγητού. Συνιστούν επίσης τη σωματική άσκηση ως έναν τρόπο να επιταχύνετε την απώλεια βάρους. Μπορείτε να συναντηθείτε με έναν προσωπικό σύμβουλο κάθε εβδομάδα για να συζητήσετε τις επιτυχίες και τις προκλήσεις.

Nutrisystem

Nutrisystem τρόφιμα που είναι ήδη προετοιμασμένα και προσυσκευασμένα για εσάς. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και κάνει πολύ εύκολη την επιλογή του φαγητού. Μπορείτε να παραγγείλετε τα τρόφιμά σας on-line και τα παραδίδονται απευθείας στην πόρτα σας. Το μεγαλύτερο μέρος του φαγητού περιλαμβάνει υδατάνθρακες χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη που διευκολύνουν την απώλεια βάρους. Έχετε την επιλογή να καλέσετε ή να στείλετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον σύμβουλό σας, ώστε να μην χρειάζεται να παρευρεθείτε σε καμία συνεδρίαση.

Η εύρεση του σωστού προγράμματος διατροφής μπορεί να είναι εύκολη αν κάνετε την έρευνά σας. Το σημαντικό είναι να πάρετε ένα πρόγραμμα και να το κολλήσετε. Η διατροφή, η άσκηση και η παροχή συμβουλών φαίνεται να παρέχουν τα κατάλληλα συστατικά για τη διαρκή απώλεια βάρους.

Σχολιάστε