Συμπληρώματα: Έχουν Οφέλη Ή Είναι Απλά Σπατάλη Χρόνου;

Αυτή είναι μια ερώτηση για το μυαλό πολλών ανθρώπων, τουλάχιστον για τους υγιείς. Αυτό εξαρτάται από το ποιον μιλάτε ή ακόμα καλύτερα σε ποιον ακούτε. Εάν ρωτήσετε τον γιατρό σας, πιθανότατα να δείτε ένα μεγάλο smirk στο πρόσωπό του και να σηκώσουν τους ώμους του ως προς την ερώτησή σας.

Υπάρχουν πολλοί που έχουν δοκιμάσει συμπληρώματα χωρίς αποτέλεσμα για καλύτερη υγεία.

Η πρώτη αντίδραση: Αυτό το υλικό δεν έχει καμία χρησιμότητα, όπως μια παρόμοια απάντηση που θα πάρετε από τους περισσότερους γιατρούς.

Υπάρχουν ορισμένα συμπληρώματα που μπορείτε να πάρετε για να βελτιώσετε πολλά προβλήματα. Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή οι πολλοί τύποι συμπληρωμάτων, χυμών και ποτών με ορυκτά και βιταμίνες είναι ευρέως διαθέσιμα, δεν σημαίνει ότι είναι όλα τα ίδια. Παρόλο που η επιλογή μιας υψηλής ποιότητας έκδοσης θα έχει τεράστια διαφορά στην επίδρασή της.

Κίνδυνος Στα Συμπληρώματα

Υπάρχουν πάνω από το 95% των βιταμινών, των ανόργανων συστατικών και των αντιοξειδωτικών συμπληρωμάτων που πωλούνται σε τοπικά σούπερ μάρκετ, καταστήματα υγιεινής και τροφίμων, από φαρμακευτικές εταιρείες.

ΠίεσηΟι ίδιες φαρμακευτικές και χημικές εταιρείες που κάνουν συμβατική ιατρική ναρκωτικών παρέχουν στους περισσότερους κατασκευαστές να παράγουν βιταμίνες και μέταλλα, τα περισσότερα από τα οποία παράγονται από συνθετικά και όχι από φυσικά συστατικά. Αυτό είναι σαν ο Δράκουλα να είναι υπεύθυνος για την τράπεζα αίματος.

Γνωρίζοντας τον κίνδυνο των συνθετικών: Αποφύγετε τις συνθετικές απομονώσεις με κάθε κόστος!

Με την αγορά συμπληρωμάτων σε εκπτωτικά καταστήματα θα είστε βραχυπρόθεσμα χρεώνοντας τον εαυτό σας επειδή συνήθως χρησιμοποιούν φθηνά συνθετικά προϊόντα απομόνωσης όπου μόνο τα περιθώρια κέρδους έχουν σημασία γι ‘αυτά.

Υπάρχει κίνδυνος απλά να επιλέξετε τυχαία και ελπίζοντας ότι κάποια ποικιλία βιταμινών χάπια θα είναι κάποια βοήθεια; Αυτό μπορεί να έχει απλώς αντίστροφη επίδραση.

Ως παράδειγμα: Γνωρίζουμε ότι το ασβέστιο παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία των οστών, πράγμα που είναι σωστό. Χρειαζόμαστε ασβέστιο στη διατροφή μας, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν παίρνουν σχεδόν κανένα όφελος από αυτό το ασβέστιο που παίρνουν. Στην πραγματικότητα, μπορεί να επιδεινωθεί και να επιδεινωθεί σύμφωνα με την ανησυχητική νέα έρευνα. η εσφαλμένη παροχή ασβεστίου υποδεικνύει αυξημένο κίνδυνο καρδιακής προσβολής και πολλά άλλα. Το ίδιο ισχύει και για πολλά άλλα προϊόντα που αγοράστηκαν μόνο τυχαία χωρίς να έχουν όλα τα δικαιώματά σας σωστά.

Φυσικά Συστατικά

Δεν είναι όλες οι μορφές συμπληρωμάτων ισότιμα, μακριά από αυτό. Ένα συμπλήρωμα διατροφής είναι να παρέχει θρεπτικά συστατικά τα οποία διαφορετικά δεν μπορούν να καταναλωθούν σε μια καθημερινή διατροφή. Όπως ένα βοτανικό συμπλήρωμα διατροφής που προέρχεται από ένα φυτό ή φυτά που περιλαμβάνουν φυτικά προϊόντα υγείας και έχουν μια ποικιλία από βότανα καθώς και θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μέταλλα.

Όπως και το βοτανικό αμινοξύ, τα ένζυμα, το οξείδιο του αζώτου και ένα ισχυρό μείγμα επιλεγμένων σούπερ φρούτων, όχι μόνο δύο ή τρεις, τουλάχιστον πάνω από δώδεκα, σε υγρή μορφή για εύκολη απορρόφηση. Σε αυτό το μείγμα περιλαμβάνει τη σωστή ποσότητα ασβεστίου όπως αναφέρθηκε προηγουμένως και τα πάντα τόσο σημαντικά ωμέγα-3 έλαια και λίπη.

Ένα τέτοιο μείγμα συστατικών γίνεται η δύναμη της υγείας του σώματός μας που χρειαζόμαστε καθημερινά.

Εάν, στη συνέχεια, ένα συμπλήρωμα είναι ωφέλιμο και αξίζει για την υγεία και την ευημερία γενικότερα. Παρόλα αυτά, το προϊόν πρέπει να έχει την έννοια της αξίας που μπορείτε να εμπιστευτείτε για τα χρήματα που πληρώνετε. Στην καρδιά σας αγοράζετε κάτι από το οποίο μπορείτε να εμπιστευτείτε για να βελτιώσετε την υγεία σας.

Η Δύναμη Των Συμπληρωμάτων!

Για να πάρει τον έλεγχο της υγείας σας μπορεί να ακούγεται σαν ένας σαφής στόχος, αλλά είναι εφικτός. Είναι σαφώς προφανές από τόσα πολλά στοιχεία και έρευνες ότι η υγεία εξαρτάται από την καλή φυσική διατροφή. Παρόλο που δεν είναι τόσο εύκολο να το κάνεις όσο νομίζεις ότι είναι, και εδώ βρίσκεται το κύριο πρόβλημα. Η συνέπεια της ποικιλίας των πραγμάτων που χρειάζεται το σώμα μας καθημερινά δεν είναι διαθέσιμη στον τρόπο ζωής μας, σε μια κανονική διατροφή και γενικά στα τρόφιμα που τρώμε.

ΔύναμηΌταν δεν εργαζόμαστε για να μειώσουμε την υγεία μας θα περιοριστεί, ειδικά καθώς γερνάμε. Έχουμε όλες τις επιλογές για να μειώσουμε τον κίνδυνο χρόνιων ασθενειών, αλλά πολλοί δεν γνωρίζουν ή απλώς αγνοούν αυτό το γεγονός.

Η συμπλήρωση από μόνη της δεν πρόκειται να λύσει όλα τα προβλήματά σας, εκτός αν γνωρίζετε πλήρως τη διατροφή στην οποία βρίσκεστε. Υπάρχουν πολλά συμπληρώματα διαθέσιμα, αλλά μόνο μερικά που σημειώνουν όλα τα κουτιά. Αυτό σημαίνει ότι ένα προϊόν που έχει αναπτυχθεί και κατασκευαστεί από επιστήμονες που περιλαμβάνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα, όχι μόνο για να παραμείνουν υγιή και για να νοσούν το σώμα πίσω στην κανονική υγεία.

Κάποια στιγμή το 1998 οι επιστήμονες απονεμήθηκαν το βραβείο Νόμπελ στη φυσιολογία για τις ανακαλύψεις τους για το Νιτρικό Οξείδιο, ένα σημαντικό μόριο στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Η Υγεία Μας Συνδέεται Άμεσα Με Αυτό Που Κάνουμε Ή Δεν Κάνουμε

Όταν παίρνετε ένα συμπλήρωμα που σημαίνει επίσης να συνεχίσετε να το παίρνετε. δεν είναι καθόλου βραχυπρόθεσμο. Σε προσωπική σημείωση: Λαμβάνω το ίδιο συμπλήρωμα για πάνω από δέκα χρόνια, κάθε μέρα. Είναι η καλύτερη ασφάλιση υγείας που μπορεί κανείς να έχει, δεν χρειάζεται άλλη φαρμακευτική αγωγή και λιγότερα ταξίδια στον γιατρό. Η ηλικια δεν εχει σημασια. Είμαι πάνω από ογδόντα ετών και είμαι τόσο κατάλληλος σήμερα όπως ήμουν δεκαπέντε ή ακόμα και είκοσι χρόνια πριν. Η άσκησή μου περπατά και μένει ενεργή.

Όπου το μεγαλύτερο πρόβλημα προέρχεται από: Είμαστε περιτριγυρισμένοι από επεξεργασμένα τρόφιμα που δεν έχουν φυσική, θρεπτική αξία και επηρεάζουν αργά αλλά σίγουρα η υγεία μας. Εάν είστε σε συμπλήρωμα και δεν παίρνετε κανένα αποτέλεσμα, το επεξεργασμένο φαγητό μπορεί να ήταν ο λόγος, ή το συμπλήρωμα ήταν κακής ποιότητας.

Κανόνες που μπορείτε να ακολουθήσετε: Επιλέξτε το σωστό συμπλήρωμα, πάρτε το καθημερινά, ενεργήστε και αποφύγετε τις περισσότερες επεξεργασίες τροφίμων.

Σχολιάστε