10 Μικρά Μυστικά Που Θέλετε Να Μάθετε Για Το Αδυνάτισμα

(Και διστάζετε να τα ρωτήσετε!)

10 Μικρά Μυστικά

10) Όχι, δεν θα καταλήξετε να μοιάζετε με το τελευταίο καυτό νεαρό μοντέλο / τραγουδιστή / ηθοποιό!

Ας το παραδεχτούμε: το σώμα σας είναι το σώμα σας. Είναι το μόνο που έχετε. Μπορείτε ακόμα να φανείτε υπέροχα; Σίγουρος! Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Δεν μπορείτε να φτιάξετε τα πόδια σας περισσότερο ή τα πόδια σας μικρότερα. Δεν μπορείτε να μεγαλώσετε πέντε ίντσες ή να επιμηκύνετε τον κορμό σας.

Έχετε ό, τι έχετε, έτσι δουλέψτε με αυτό! Προσέξτε να κάνετε μια υγιεινή και να σας ταιριάζει αντί να επιθυμείτε να μοιάζετε με κάποιον άλλο. Δεν χρειάζεται να είσαι τέλειος για να είσαι ελκυστικός. Ένα ισχυρό, κατάλληλο σώμα καθώς και η αυτοπεποίθηση που φέρνει μπορεί να κάνει οποιοδήποτε πρόσωπο ελκυστικό!

9) Είναι καλύτερο να είσαι μυϊκός και να ζυγίζεις περισσότερο από το να είσαι φτωχός και να ζυγίζεις λιγότερο.

Το έχω πει τόσες πολλές φορές: Θα προτιμούσα να είναι 135 κιλά και μυϊκή από 120 λίβρες και φλυαρία. Ήμουν και οι δύο, και 135 κιλά με χαμηλότερο ποσοστό σωματικού λίπους ήταν σίγουρα καλύτερα! Ήμουν μικρότερος, ισχυρότερος και είχε πολύ περισσότερη ενέργεια. Έτσι, μην αναζητάτε πάντα αυτόν τον μαγικό αριθμό στην κλίμακα, αλλά κοιτάξτε τη σύνθεση του σώματός σας.

8) Δεν μπορείτε να ταιριάζει σε μια εβδομάδα.

Εντάξει, καλά, μπορείτε, αλλά μόνο εάν είστε μία εβδομάδα μακριά από το να είστε σε αιχμή και συνεχίζετε να εργάζεστε. Διαφορετικά, ξεχάστε το! Αν θέλετε να φανείτε καλός για αυτή την επανένταξη στην τάξη ή γιατί σύντομα θα βρεθείτε σε ένα μπικίνι, τότε προχωρήστε λίγο πριν από αυτό. Ή καλύτερα ακόμα, να κινηθείτε για τη δική σας υγεία και όχι για “πράγματα” όπως επανένωση και μπικίνι.

7) Πρέπει να κάνετε κάποια προσπάθεια σε αυτό.

Θέλεις να ταιριάζει; Θα πρέπει να εργαστείτε σε αυτό. Πρέπει να το προγραμματίσετε, πρέπει να το προγραμματίσετε και, το σημαντικότερο, πρέπει να το κάνετε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Καθισμένος στον καναπέ, λέγοντας στον εαυτό σας ότι πρέπει να κάνετε κάτι δεν θα κάψει πολλές θερμίδες.

Αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, βγείτε εκεί και ξεκινήστε το περπάτημα. Και ενώ είστε έξω εκεί περπατήστε σκεφτείτε ένα σχέδιο δράσης για έναν υγιέστερο και ξεκινήστε το σήμερα – όχι αύριο!

6) Πρέπει να ασκηθείτε.

Μπορείτε να χάσετε βάρος μόνο με τη δίαιτα και μόνο; Σίγουρα μπορείς! Αλλά αν θέλετε να ταιριάζει, πρέπει να ασκήσετε αυτούς τους μυς, συμπεριλαμβανομένης της καρδιάς σας. Και αυτή η καρδιά δεν θα πάρει καμία άσκηση εάν καθίσετε στον καναπέ, τρώγοντας μπρόκολο.

Χάστε το βάρος που πρέπει να χάσετε και απλά καταλήγετε σε ένα λεπτό, αλλά φτωχό σώμα. Κινούστε! Η κατάρτιση βάρους είναι ιδανική, αλλά αν δεν είστε πραγματικά σε κατάρτιση βάρους, βρείτε μια δραστηριότητα που σας αρέσει να κάνετε ότι λειτουργούν όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες σας.

5) Πρέπει να τρώτε σωστά.

Ανεξάρτητα από τις αντιπαραθέσεις χαμηλών υδατανθράκων / χαμηλών λιπαρών / υψηλών πρωτεϊνών, το απλό γεγονός είναι, αν θέλετε ένα κατάλληλο σώμα, θα πρέπει να το θρέψετε. Οι πρωτεΐνες, οι υδατάνθρακες και το λίπος είναι σημαντικές, αλλά οι βιταμίνες και τα μέταλλα είναι βασικά στοιχεία που χρειάζεται το σώμα σας.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο ακολουθείτε, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετές βιταμίνες και μέταλλα. Προσθέστε μια ποικιλία από φρέσκα λαχανικά και φρούτα στη διατροφή σας. Την επόμενη φορά που θα πάτε ψώνια παντοπωλείων, θα παραμείνετε στο τμήμα παραγωγής και όχι μόνο θα διαλέξετε κάποια παλιά αγαπημένα, αλλά θα δοκιμάσετε λίγο δοκιμάζοντας κάτι νέο!

4) Δεν μπορείτε να χάσετε βάρος κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Δεν το κέρδισε μια μέρα στην άλλη – ή σε δύο μήνες – και δεν πρόκειται να το χάσετε εν μία νυκτί – ή σε δύο μήνες. Σκεφτείτε να ταιριάζει ως τραίνο που φεύγει από το σταθμό: ξεκινάτε αργά, μαζέψτε ταχύτητα και στη συνέχεια ξεκινήστε!

Η υπομονή είναι το κλειδί εδώ. Ψάξτε για συνεχείς τάσεις. Εάν πραγματικά δεν χάνετε λίπος και γίνονται ισχυρότεροι μετά από μερικούς μήνες, τότε πρέπει να καθίσετε και να αναλύσετε ειλικρινά τι κάνετε. Κρατήστε ένα περιοδικό για να σας βοηθήσει να μάθετε πώς τρώτε και ασκείτε πραγματικά.

3) Δεν μπορείτε να εντοπίσετε μείωση.

Η γενετική θα αποφασίσει πού θα βγει το λίπος. Κάνοντας 1000 δυστοκίες δεν θα μειώσει το λίπος της κοιλιάς σας. Ούτε 1000 ανελκυστήρες ποδιών θα απαλλαγούν από το λίπος στους εσωτερικούς μηρούς σας. Το σώμα σας δεν καίει το λίπος που χρειάζεται από το τμήμα του σώματος που ασκείτε.

Το σώμα σας θα κάψει το λίπος σαν ένα κρεμμύδι αποφλοιωμένο, ένα στρώμα κάθε φορά, αν θέλετε. Έτσι, μην το παρακάνετε στην άσκηση για ένα συγκεκριμένο τμήμα του σώματος και κοιτάξτε να φτιάξετε ολόκληρο το σώμα σας σε φόρμα.

2) Δεν υπάρχουν γρήγορες διορθώσεις.

Αυτό είναι σωστό, με ακούσατε. Δεν υπάρχουν γρήγορες διορθώσεις. Κανένας. Βάλτε όλα αυτά τα χάπια, τα φίλτρα, τα αντίγραφα και τις θαυματουργές διατροφές στα σκουπίδια που ανήκουν. Μάθετε τα βασικά στοιχεία για το πώς το σώμα σας κερδίζει μυς και χάνει λίπος, έτσι δεν θα σας πάρει αναρροφείται από μια άλλη απάτη και πάλι.

1) Η γυμναστική είναι μια δια βίου δέσμευση!

Έτσι, εσείς εργάζεστε πιστά και τρώτε σωστά και έχετε φτάσει τους στόχους σας. Και τώρα τι? Λοιπόν, τώρα πρέπει να συνεχίσετε να το κάνετε για το υπόλοιπο της ζωής σας, αυτό είναι τι! Δεν μπορείς απλά να δουλέψεις για να είσαι έτοιμος και στη συνέχεια να σταματήσεις, γιατί θα καταλήξεις ακριβώς όπως ήσουν πριν. Η γυμναστική είναι μια δια βίου δέσμευση.

Και, θέλετε να μάθετε ένα μυστικό; Δεν είναι εύκολο! Και όποιος λέει ότι είναι εύκολο προσπαθεί να σας πουλήσει κάτι. Κάνετε την άσκηση μια δια βίου φιλοδοξία και θα αποκομίσετε τις ανταμοιβές μιας μακράς και υγιούς ζωής γεμάτης ενέργεια, δύναμη και μια γενική αίσθηση ευεξίας.

Σχολιάστε