Είναι Κατάλληλη Η Μπύρα Σε Μια Δίαιτα;

Μπύρα Low carb και lite bere είναι δύο διαφορετικά προϊόντα. Και οι δύο διαθέτουν χαμηλότερες θερμίδες και οι δύο είναι φαινομενικά για την απώλεια βάρους. Αλλά μια τυπική ελαφριά μπύρα περιέχει σχεδόν 3 φορές περισσότερους υδατάνθρακες από μια μπύρα με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες.

Μέχρι εδώ καλά. Εάν θέλετε να απολαύσετε μια περιστασιακή μπύρα ενώ βρίσκεστε σε μια δίαιτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, οι μπύρες Low carb με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες μπορεί να είναι ο τρόπος να το κάνετε.

Είναι Κατάλληλη Η Μπύρα Σε Μια Δίαιτα;Αλλά δεν είναι χρήσιμη στη διατροφή. Είτε για δίαιτες χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά είτε για χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Στην φάση επαγωγής Atkins ή σε άλλη αρχική φάση δίαιτας χαμηλών υδατανθράκων, καμία μπύρα δεν είναι πιθανό να είναι χρήσιμη. Αυτά τα νόστιμα θαύματα περιέχουν πολύ λιγότερα γραμμάρια υδατανθράκων από μια παραδοσιακή μπύρα (κατά μέσο όρο 2,5 γραμμάρια ένα φιαλίδιο έναντι 10-20 γραμμάρια για μια κανονική μπύρα.)

Προσέξτε όμως :όταν πρέπει να περιορίσετε την πρόσληψη σε λιγότερο από 20 γραμμάρια υδατανθράκων για την ημέρα , δεν θα έχετε μεγάλη ποικιλία στα γεύματά σας αν επιλέξετε να συμπεριλάβετε μια μπύρα.

Μόλις βρεθείτε στη φάση της απώλειας βάρους της διατροφής σας με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες, μπορείτε να απολαύσετε την πρόσθετη ευελιξία στη διατροφή σας, η οποία συμβαδίζει με το υψηλότερο επίπεδο αποδεκτών υδατανθράκων ημερησίως.

Να ξέρετε, η μπύρα με χαμηλή περιεκτικότητα υδατανθράκων είναι η καλύτερη επιλογή.

Λάβετε όμως υπόψη ότι η επιτυχής απώλεια βάρους, ακόμη και σε χαμηλή δόση υδατανθράκων, σημαίνει ότι οι θερμίδες σας πρέπει να είναι μικρότερες από το επίπεδο που χρειάζεται για να διατηρήσετε το σημερινό σας βάρος.

Οι κατώτερες μπύρες με ανθρακικό ασβέστιο εξακολουθούν να προσανατολίζουν τις ζυγαριές σε περίπου 100 θερμίδες σε ένα μπουκάλι, επειδή το αλκοόλ φέρει ποινή 7 θερμίδων ανά γραμμάριο, σε σύγκριση με τις πρωτεΐνες και τους υδατάνθρακες στα 4.

Έτσι, όταν ο ήλιος καίει και θέλετε να δροσιστείτε με μια μπύρα θυμηθείτε: καθώς σπρώχνεται εκείνο το δροσερό ανοιχτό, για να κρατήσετε τη μεγάλη εικόνα στο μυαλό και να ελέγξετε τις θερμίδες καθώς και τους υδατάνθρακες.

Σχολιάστε