Το Λάδι Καρύδας Είναι Είναι Ο Καλύτερος Σύμμαχος Της Υγείας

Λάδι Καρύδας

Το λάδι καρύδας έχει έρθει στη σκηνή στο πρόσφατο παρελθόν ως ένα από τα πραγματικά σούπερ φαγητά της φύσης. Οι μυριάδες των χρήσεων για αυτό το εκπληκτικό έλαιο είναι πραγματικά εκπληκτικές και τα πολλά οφέλη για την υγεία το καθιστούν προϊόν που ο καθένας πρέπει να έχει στο ντουλάπι του.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ;

Μερικά από τα οφέλη της κατανάλωσης αυτού του υγιούς λίπους που έχουν επαληθευτεί από ιατρικές μελέτες περιλαμβάνουν: μείωση της χοληστερόλης με αύξηση των επιπέδων HDL που προάγει την υγεία της καρδιάς, μειώνοντας την υψηλή αρτηριακή πίεση, ενισχύοντας την ανοσία, υποβοηθώντας την πέψη και υποστηρίζοντας τα πεπτικά προβλήματα. μειώνοντας τα αποτελέσματα της νόσου του Alzheimer, θεραπεύοντας τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος και των νεφρών, προστατεύοντας το συκώτι, μειώνοντας τις επιδράσεις της αρθρίτιδας και έχοντας έναν αριθμό αντικαρκινικών και αντιφλεγμονωδών ιδιοτήτων.

Ορισμένες μελέτες δείχνουν επίσης ότι η κατάποση μπορεί να επιβραδύνει την ανάπτυξη του καρκίνου και να βοηθήσει τους ασθενείς στην ανάκαμψη. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι βοηθά στην απώλεια βάρους, βοηθά στην οικοδόμηση μυών, αυξάνει την αντοχή και αυξάνει την ενέργεια. Υπάρχουν συνεχιζόμενες μελέτες που μπορεί να αποκαλύψουν ακόμη περισσότερα οφέλη και χρήσεις για αυτό το απίστευτο εργοστάσιο. Ενώ αυτά τα οφέλη θα ήταν αρκετός λόγος για να κρατήσει το λάδι καρύδας στο χέρι αυτό το καταπληκτικό λάδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εξωτερικά!

ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ;

Η τοποθέτηση ελαίου καρύδας στα μαλλιά σας αυξάνει τη δύναμη και την πολυτέλεια, το έλαιο έλξης με έλαιο καρύδας μειώνει την τερηδόνα των δοντιών και αυξάνει την υγεία των ούλων, αναμειγνύοντας το με τη σόδα ψησίματος, καθιστά λεύκανση και χημική οδοντόκρεμα, μπορεί να μειώσει την ακμή και να θεραπεύσει διάφορες μολύνσεις του δέρματος.

Αυτό το λάδι μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιηθεί ως αντηλιακό και ενυδατική κρέμα! Τα οφέλη για το σώμα σας είναι τόσο μεγάλα, αλλά η χρησιμότητα αυτού του έλαιου δεν σταματά εκεί! Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε οικιακά προϊόντα καθαρισμού, για να απομακρύνει τα σημεία και τους λεκέδες στο χαλί ή την ταπετσαρία σας ή να καθαρίσει το ντους σας!

Το έλαιο καρύδας είναι πλέον ευρέως διαθέσιμο, αλλά για εσωτερική χρήση είναι καλύτερο να αγοράσετε έλαιο που είναι βιολογικό και εξαιρετικά παρθένο. Αυτό σημαίνει ότι έχει υποστεί επεξεργασία σε χαμηλότερη θερμοκρασία και διατηρεί τις υγιεινές της ιδιότητες. Εάν η κύρια χρήση σας πρόκειται να είναι τα προϊόντα καθαρισμού για το σπίτι σας, τότε η δαπάνη λιγότερων χρημάτων για ένα, ενδεχομένως, κατώτερης ποιότητας έλαιο δεν πρόκειται να έχει σημασία τόσο πολύ.

Υπάρχουν τόσα πολλά θαυμάσια χρήματα για αυτό το εκπληκτικό λάδι που ολόκληρα βιβλία έχουν γραφτεί για το θέμα. Μπορεί να είναι τρομακτικό να προσπαθήσετε να βρείτε όλους τους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το έλαιο και να ενσωματώσετε τα υγιή λίπη του στη διατροφή σας, αλλά με λίγη σκάψιμο θα βρείτε τρόπους για να ξεκινήσετε.

Σχολιάστε