Γιατί Δεν Μπορώ Να Χάσω Βάρος; Γιατί Αισθάνομαι Άρρωστος;

Αισθάνομαι ΆρρωστοςΥπάρχει μια ισχυρή σχέση μεταξύ του κέρδους βάρους, της δυσκολίας στην απώλεια βάρους και της αδιαθεσίας. Ο Candida Albicans, ένας ευκαιριακός μύκητας, είναι συχνά ο σύνδεσμος ανάμεσα στην αύξηση του σωματικού βάρους, την αδιαθεσία και τις δυσκολίες που έχει ο άνθρωπος με την απώλεια βάρους.

Η εστίαση στην απομάκρυνση του Candida Albicans από το σώμα επιβραβεύει το dieter με ένα αίσθημα ευεξίας και απώλειας βάρους που είναι σταθερό, βιώσιμο και υγιές.

Οι Αμερικανοί αγκαλιάζουν τη διατροφή με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες για την ικανότητά τους να μειώσουν το μέγεθος και το βάρος της μέσης τους ακόμη και όταν έχουν αποτύχει άλλες δίαιτες. Τα πιο σημαντικά οφέλη από μια δίαιτα με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες χάνονται συνήθως στην εμμονή μας με το βάρος.

Οι δίαιτες με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες έχουν χρησιμοποιηθεί από διατροφολόγους και ολιστικούς ιατρούς εδώ και δεκαετίες για τον έλεγχο της Candida Albicans. Η απώλεια βάρους και η αίσθηση της ευεξίας που συνοδεύει μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων σχετίζεται κυρίως με τον έλεγχο αυτής της σοβαρής, αλλά συχνά υπερβολικής κατάστασης υγείας.

Συχνά βλέπω ασθενείς στο γραφείο μου που θέλουν να χάσουν βάρος και έχουν δοκιμάσει κάθε δίαιτα και χάπια στην αγορά με ελάχιστη επιτυχία. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας τους αποκαλύπτουν συχνά μια λίστα συμπτωμάτων και παραπόνων που θεωρούν ότι δεν έχουν καμία σχέση με το πρόβλημα βάρους τους. Αυτοί οι ασθενείς δεν συνειδητοποιούν ότι το πρόβλημα βάρους τους και οι άλλες καταγγελίες τους είναι συμπτωματικές για μια πιο σοβαρή κατάσταση υγείας γνωστή ως συστηματική Candida Albicans. Με τη συγκέντρωση στη θεραπεία των υποκείμενων Candida Albicans οι ασθενείς μου είναι σε θέση να χάσουν βάρος και να βελτιώσουν τη συνολική τους υγεία.

Ήταν δύσκολο να κολλήσει σε μια δίαιτα και άσκηση, εν μέρει επειδή είδε τέτοια περιορισμένα αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια των διαβουλεύσεών της, παραδέχτηκε το αέριο, τη δυσπεψία και την κόπωση. Το ιστορικό της περιλάμβανε χάπια ελέγχου των γεννήσεων, χρήση αντιβιοτικών και πολλές μολύνσεις ζύμης. Το σχέδιο θεραπείας της περιλάμβανε μια δίαιτα χαμηλών υδατανθράκων, συμπληρώματα διατροφής και αντιμυκητιασικά βότανα.

Επέστρεψε 4 εβδομάδες, ήταν σε θέση να κολλήσει με τη δίαιτα με πολύ μεγαλύτερη ευκολία, αισθάνθηκε πιο ενεργητικός και δεν είχε άλλο αέριο. Ήταν ακόμα πιο ευτυχισμένη που κατάφερε να χάσει 9 κιλά. Έχει επιτύχει το στόχο της για μια συνολική απώλεια βάρους £ 22 κατά τη διάρκεια των 3 μηνών και κατάφερε να το κρατήσει μακριά. Τώρα κολλάει σε μια υγιεινή διατροφή και παίρνει μόνο ένα πολύ θρεπτικό συστατικό με βότανα.

Το Candida Albicans είναι ευκαιριακές ζύμες που συχνά πέφτουν στο σώμα μετά από αντιβιοτικό, μπορούν να περάσουν από άτομο σε άτομο με την ανταλλαγή σωματικών υγρών και από την άμεση επαφή. Μπορεί να βρεθεί στην αναπαραγωγική οδό, στο στόμα, στο γαστρεντερικό σωλήνα και στο αίμα. Υπάρχουν μερικά κοινά συμπτώματα Candida Albicans συμπεριλαμβανομένων των κολπικών μολύνσεων ζύμης, της τσίχλας, του κνησμού και του ποδιού του αθλητή.

Η Candida Albicans έχει συνδεθεί με διάφορους όρους υγείας, όπως π.χ. άσθμα, κατάθλιψη, ζάλη, κόπωση, κεφαλαλγία, υπογλυκαιμία, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (IBS), μαθησιακές δυσκολίες, εμμηνορροϊκά προβλήματα, ημικρανίες, σύνδρομο πολλαπλής χημικής ευαισθησίας, προστατίτιδα, κόλπων και ουρολοίμωξη.

Ένα από τα σημαντικότερα δευτερογενή προβλήματα που σχετίζονται με το Candida Albicans είναι η αύξηση του σωματικού βάρους. Ορισμένα από τα προβλήματα που σχετίζονται με την απώλεια βάρους και τη διατροφή με μια δίαιτα κάνουν για την Candida Albicans. Ένα άτομο με συστηματικό Candida Albicans συχνά επιθυμεί ζάχαρη και απλούς υδατάνθρακες, επειδή αυτή είναι η κύρια πηγή θρεπτικών συστατικών για τη μαγιά. Οι μεταβολές της διάθεσης και η κατάθλιψη συνδέονται συχνά με την ταχεία μεταβολή των επιπέδων σακχάρου στο αίμα που προκαλείται από τη μαγιά.

Οι ασθενείς συχνά παραπονιούνται για το αέριο και τη φούσκωμα που προκαλείται από τη ζύμωση των τροφίμων στα έντερα τους από τη μαγιά που φυσικά απελευθερώνει αέριο, όπως και στην Champaign και στη μπύρα. Η ζύμωση των τροφίμων στο έντερο μπορεί επίσης να οδηγήσει σε παραγωγή αλκοόλης που απορροφάται από το έντερο και μπορεί να οδηγήσει σε συμπτώματα σύγχυσης, αλλοιωμένης συμπεριφοράς και δυσκολίας συγκέντρωσης. Ο καθορισμός του εάν έχετε Candida Albicans μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά σχετικά με το πόσο εύκολο θα είστε σε θέση να χάσετε βάρος και να κρατήσετε την απώλεια βάρους σας μακριά.

Σχολιάστε