Σχετικά Με Εμάς

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

Στις 13/11/2017 ανανεώσαμε το FastDietPlan.eu σύμφωνα με την τελευταία τεχνολογία και αποφασίσαμε να γράφουμε πολύ πιο συχνά άρθρα.

Είμαστε ανανεωμένη επίσης ομάδα ανθρώπων, που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια σελίδα με θέμα τις δίαιτες μεταβολισμού, επειδή μας ρωτούσαν συνέχεια σχετικά με αυτές στις παρέες μας. Σκεφτήκαμε λοιπόν να βάλουμε σε ένα μέρος όλες τις απαντήσεις και κυρίως να παρουσιάσουμε τα προγράμματα αδυνατίσματος που αφορούν δίαιτες μεταβολισμού.

Δεν είμαστε διαιτολόγοι, ούτε ειδικοί στα θέματα της δίαιτας και της διατροφής.

Είμαστε καθημερινοί άνθρωποι που κάναμε προσπάθεια να χάσουμε κιλά και καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Μπορέσαμε να χωρέσουμε στα ρούχα που φορούσαμε πριν πολλά χρόνια και έχουμε γίνει αχώριστοι φίλοι, αφού μοιραστήκαμε πολλές δύσκολες στιγμές, έξυπνες ιδέες και κυρίως το πάθος μας να αλλάξουμε τη ζωή μας και να βελτιώσουμε την εικόνα του σώματος μας.

Δεν πρόκειται να βρείτε τον ιδανικό οδηγό για να κάψετε λίπος.

Μπορείτε όμως να πάρετε μια ιδέα σχετικά με το πώς λειτουργεί μια δίαιτα αδυνατίσματος και να αποφασίσετε αν είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε.

Το μυστικό είναι να πάρετε τη μεγάλη απόφαση και να κάνετε το πρώτο βήμα. Τα υπόλοιπα θα γίνουν μόνα τους. Μην βάζετε δύσκολους και άπιαστους στόχους. Ξεκινήστε απλά και μείνετε συγκεντρωμένοι στο πρόγραμμα σας.

Καλή συνέχεια!